Nyheter

Sjekk facebooksiden min for når neste bestillingsrunde er  

 

http://m.facebook.com/goklompen 

 

How to Order a Go'klompen Custom Carrier?

·
 
  • I open for 10-15 new spots once a month around the 20th. I'll announce on my website and on FB page excact date/time. 
  • The 10-15 first to send me mail to Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. get the spots. If you order a carrier, you must pay a deposit of NOK 400 to PP once I confirm you got the spot. If you pass the spot, you don't get the deposit back no matter reason. If you fullfill the order, the deposit will be redrawn from the total to pay and the rest must be paid before I start to cut/sew your order.
  • The spot must be used in the same round as it was released and it is NOT transportable to others.
  • The details must be set a week after the spots are released. Or, if you send a wrap, a week after the wrap arrives.  

 

What to think about when ordering a custom carrier:

 

What type of carrier: ordinary meitai with long padded straps, meitai with long wrapstraps (wide, unpadded shoulderstraps), Fullbuckle, halfbuckle, reversed halfbuckle

 

What size: baby, toddler, toddler XL ?

 

Removable Sleepinghood: Flat, pointed, round or round inside/pointed outside. Or no hoodie.

 

Lace on hoodie or not? Only availible for the round or pointed style

 

What fabric on the panelsides: wrap, silk, linen or corduroy?:

 

  1. Silk on one or two panelside/inside hoodie?  You see the silk colours here: http://www.goklompen.no/dupioni  Be aware that some of the silk will look a bit different IRL
  2. Printed cotton on one or two panelsides? You see the fabric here: http://www.goklompen.no/bomullstoffer
  3. Linen or corduroy on one or both panelsides? You see the choices here: http://www.goklompen.no/cord-lin-floyel. Or you send me your own wrap to get converted. 
  4. Wrap: I also will have some wraps availible, but that will vary. Or you send your own wrap

 

What fabric for straps? Linen, corduroy http://www.goklompen.no/cord-lin-floyel  or a you send your own wrap

 

Lenght of shoulderstraps and waiststrap? this will be dependent on which type of straps you're getting. And the size of the ones that will use the carrier

 

Fabricblock on one panelside? http://www.goklompen.no/pyntebandstofftrykk (with lace trims or nice stitches around). You see an excample here: http://www.goklompen.no/images/stories/produkter11/281211_6.JPG

 

Embroidery on panelside/hoodie: choose from the many designs on the website, prices are based on size and number of colors in the design. Embroidery gallery: http://www.goklompen.no/galleri/  Example of some that have been made before: http://www.goklompen.no/broderier Colours/sizes can be changed 

 

If you want a WC of your own wrap:  Be sure to send your wrap ASAP after confirming that you have a spot on the list.


 
 
 
 
 


 

 
Juni 2012
 
På grunn av økte priser på bl.a stoffer, regnskapsfører o.l må jeg se meg nødt til å øke prisene på mine produkter med virkning i fra Juni. Gjelder i fra bestillingsrunden 21.juni
 
 
 
--------------------------------------------------------------------------------
 

 

 

 26/6-11 Meitai med Klips - Ingen lange stropper !

De fleste som kjenner meg, vet nok at jeg ikke er så veldig begeistret for formsydd. Men mye av grunnen er at jeg ikke har funnet en som har passet til min kropp synes jeg. + at det er sånn pes med alle de justeringsmulighetene som finnes på de fleste av de.

Men nå har jeg har jobbet en stund med utforming av et slikt produktet med utgangspunkt i mine egne meitaier med polstring i stroppene. Ville ha minst mulig staemmemuligheter uten at det gikk utover komforten og at det skulle føles litt som meitai.

Det har vært litt prøving og feiling med hvor festet på panelet skulle være og hvor lange skulder/midjestropp jeg ville ha. Men føler nå at jeg kommet i mål med et produkt som jeg i alle fall har blitt veldig fornøyd med. Har testet selv (+ mannen) noen uker og synes den sitter utrolig godt og en enkel å justere.

Og siden jeg syr stort sett bare custom har man også anledning til å bestemme selv hvor lange polstrede skulderstropper og midjestropper man ønsker i en eventuell bestiling. Og hvor høyt på panelet man ønsker festet til klipset. Veldig kjekt å få bestemme slikt selv om man ikke føler at de formsydde passer en på de punkter.

Standard er ca 50 cm lange skulderstropper og ca 75 cm lang midjestropp

Her er noen bilder av mine egne:

Klikk her for å se bildet i full størrelse.Klikk her for å se bildet i full størrelse.Klikk her for å se bildet i full størrelse.Klikk her for å se bildet i full størrelse.Klikk her for å se bildet i full størrelse.Klikk her for å se bildet i full størrelse.Klikk her for å se bildet i full størrelse.Klikk her for å se bildet i full størrelse.

Den med røde stjerner er en knøtte. Så ser dere hvordan den passer til en på 17 mnd.

Og jeg synes det funker supert å ha de på som forkle-klipsing om man liker det.Magebæringsbilder med en Småfolk-KLIPS

Klikk her for å se bildet i full størrelse.Klikk her for å se bildet i full størrelse.


Klikk her for å se bildet i full størrelse.
 

22/5-11 Nå med alternative sovehetter !


Jeg har fått mange henvendelser de siste årene på om jeg ikke kunne lage en annen type sovehette enn den som har vært standard frem til nå.

Så dette har jeg nå jobbet med den siste tiden og kan nå presentere TO nye typer sovehette på goklompen-MT'ene. Grunnmønsterene er hentet i fra "Sy of strik børnetøj 4-10 år" og modifisert x antall ganger før jeg kom fram til to typer som jeg ble fornøyd med.Og slik ble de:


En med rund fasong

Klikk her for å se bildet i full størrelse.Klikk her for å se bildet i full størrelse.Klikk her for å se bildet i full størrelse.
Og en med spiss fasong

Klikk her for å se bildet i full størrelse.Klikk her for å se bildet i full størrelse.Klikk her for å se bildet i full størrelse.
Begge typene er vendbare og avtagbare. Og man kan brodere motiv på begge sider og den runde kan ha broderi på midtstykket

Og klarer man ikke å bestemme seg for hvilken man skal velge....Ja , da kan man faktisk velge rund på ene siden og spiss på den andre
Spissen er ikke større at det går greit å skjule den inne i hetten når den runde siden er ute

  

  

  

2010  

Nå får du også Knøtte-MT'en og Småfolk-MT'en med sjalstropper
Dette har jeg jobbet med og testet nå i høst. Og har kommet frem til en utformingen som jeg er veldig fornøyd. Stroppene er i lin og er ca 29 brede og har mange små legg ved panelet, som gjør at det er lett å få spredd stroppene utover skuldrene.

Alt det andre er likt som på de ordinære MT'ene mine; Den er vendbar, panelstørrelsene er det samme, fasongen og stødigheten på panelet er det samme, midjestroppen er like bred og like mye polstret, man kan få med avtagbar sovehette, valgfri lengde på stroppene og man velger selv hvordan panelet skal være med tanke på stoff, mønster, broderi o.l.

Denne har jeg brukt en masse, særlig de siste dagene da minstemann er veldig syk og slapp. Og den er herlig å bære med Virkelig omsluttende og god og de brede stroppene gir masse støtte bak på ryggen


Til nå har jeg bare omtalt de som "Knøtte-MT Soft" og "Småfolk-MT Soft".
Men er åpen for nye navnforslag

Og det er åpent for å bestille sin egen Custom Soft Pris blir det samme som for MT'ene. Fra kr.1.000,-

 

Priser

Info om bæring

Dette sitatet er hentet i fra en brosjyre som noen driftige bæredamer på Tettinntil.no lagde og leverte ut på helsesøsterkonferanse.

Fordeler ved bæring av babyer.

Les mer …


Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. - Tlf. 90 16 22 65.