Om Go'Klompen

Oppdatert 2019:

Jeg syr ikke lengre bæreseler og buggyboots på bestilling! 

Jeg lager nå på bestilling kopper og flasker med trykk på. Og syr fortsatt luer og pannebånd på bestilling.

 


 

Syingen gjenoppdaget jeg det året jeg gikk hjemme med tredjemann i 06/07. Det begynte med at jeg som mange andre småbarnsmødre ville lage min egen MT. Deretter har det utviklet seg til Buggyboots, ringslynge, luer og pannebånd. Alt dette kan lages som matchende sett eller selges hver for seg.

Etterhvert har Go'Klompen blitt et anerkjent merke i bæremiljøet i Norge. Og nå også mer populært bl.a i USA. Go'Klompen ligger på topp blandt de mest populære meitai-merkene.

Omtaler av Go'klompen meitai kan du lese her Av Go'klompen meitai med sjalstropper her. Og av Go'klompen meitai med klips her Nå er omtalebiten av sjalstropper og klips nylig opprettet, så en del eldre omtaler finnes under første linken.

Go` Klompen-navnet kommer i fra tredjemann. Han er en ordentlig Go` Klomp. Så kosete og god. Synes det er et treffende "merkenavn" på mine produkter. Go'Klompen drives som et enkeltmannsforetak, opprettet 01.01.08, der jeg syr i ledige stunder om kveldene etter at ungene har lagt seg.

Jeg syr meitai (med vanlige polstrede stropper, med sjalstropper og med klips), ringslynger, BuggyBoots, luer, pannebånd, leke-meitai og leke-ringslynger på bestilling.

Jeg synes det er veldig hyggelig at de som kjøper i fra meg får bestemme selv hvordan varen deres skal se ut. Vi har jo alle vår særegne smak og jeg søker å tilfredsstille dette på best mulig måte.

Jeg lager meitai i 3 ulike størrelser; knøtte, Småfolk og Småfolk-XL. Og med 3 ulike stroppversjoner; Vanlig polstrede stropper, Sjalstropper (nytt fra desember-10) og med klips (nytt fra mai-11)

Standard stropper er ca 2 meter (man kan komme med spesielle spesielle ønsker) og er polstret med 6 lag platevatt. Øverste del av panelet er også polstret. Det er også valgfritt om man vil ha med avtagbar sovehette. Soft-versjonen er med sjalstropper i stedet for polstrede skulderstropper og de med klips har korte stropper med klips i endene. Alt annet er lik.

BuggyBootsene er foret med fleece eller ullfilt. De har et lag med poplin (vind/vanntett) mellom ytterstoffet og foret. Kan også velge med antisklisåle.

Bakgrunnen for BuggyBoots-navnet er at da jeg begynte å bære minsten i meitai, ringslynge og sjal, syntes jeg det var veldig viktig at han hadde gode fottøy som holdt han varm på beina og som satt godt på føttene.

Fikk så inspirasjon til å lage skoene. Grublet lenge hva jeg skulle kalle de da jeg skulle vise de fram på andre forum. Syntes ikke "sko" var noe dekkende navn på de. Kom så fram til BuggyBoots. Synes det er et klingende navn på de. Bruksområdet er mange; når ungene bæres i bæretøy, i vogna, i pulken, i bilen osv... Og hvis man bruker vind/vanntett stoff kan de brukes ute på bakken.

Ringslyngene lager jeg av dupionisilke eller lin. Og her har man mulighet til å få laget med "panel" på halen og/eller broderi på.

Luene fines i flere varianter; Hjelmlue, Go'klompen-lue og Spiss-lue.

Har også to typer bæretøy som barna kan bruke på dukkene eller kosedyrene sine; Leke-ringslynge og Leke-meitai.

Tar gjerne i mot tips og råd på veien, Tusen takk for at du titter innom!

oppdatert  Mai-12


Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. - Org.nr. 924 712 503